Ett företag som erbjuder coachning

Hej och varmt välkomna hit in till mig på bloggen. I denna blogg i allmänhet och i just detta inlägg i synnerhet hade jag tänkt att jag skulle fokusera på sådana saker som kan få oss att må bra. Jag utgår ifrån mina egna erfarenheter och så väljer jag att dela med mig om det här till er. Kanske är det någon av er som behöver coachning? Jag går till ett företag som heter Kodjo Coaching, för de erbjuder coachning i närheten av där jag bor. Ni som söker coachning i Linköping eller Jönköping ska veta att det finns ett mycket bra företag att då vända sig till. Företaget som jag talar om heter Kodjo Coaching. 

 

Jag har haft en period där jag stått still, både yrkesmässigt och privat, vilket skapat ett inre tomrum. Vart är jag på väg? Jag hade länge tänkt att jag borde prova på det här med coachning, och nu har jag gått till Kodjo Coaching några gånger. Jag får en så otroligt bra coachning som hjälper mig att finna mina styrkor, jag sätter upp livsmål och har en genomförandeplan. På Kodjo Coaching kan man få mycket god hjälp med det mesta som har med coachning att göra. Genom att anlita dem, så har du möjlighet att få den hjälp som du är i behov av inom deras verksamhetsområde. Tack vare Therese Kodjos långa erfarenhet, kvinnan som äger och driver det här företaget, kommer ni som bestämmer er för att gå på denna coachning i Linköping få en riktigt kvalitativ hjälp för att främja er personliga utveckling och detta kan bli en nystart i era liv, precis som det blivit för mig.